Selectie van foto's op groter formaat

English

Als je een grote reeks foto's verzameld hebt, dan is er automatisch een variatie in het aanbod. Sommige zijn anekdotisch, waarmee ik bedoel dat ze hun waarde hebben in het geheel, iets bijdragen aan het verhaal. Dit zijn niet altijd 'perfecte foto's', maar wel goed genoeg om te worden opgenomen in de galerij. Andere foto's zijn technisch beter, omwille van belichting, onderwerp, kleur, ... En dan loont het de moeite om ze ook iets groter weer te geven.
De selectie die ik gemaakt heb, komt uit de verschillende rubrieken en is een persoonlijke keuze. Ook een aantal foto's die niet in een van de rubrieken passen zijn hier te zien. Iedereen wordt hierbij uitgenodigd om uit de reeks foto's die op mijn website te zien zijn een eigen selectie te maken. Ik bekijk dan wel of het mogelijk is om ze aan deze rubriek toe te voegen. Je kan je keuze doorgeven via 'contact' op de home-pagina.

Om de selectie te bekijken klik je op één van de volgende knoppen. Tip: wanneer je de F11-toets gebruikt komen de foto's veel beter tot hun recht. Terugkeren naar het oorspronkelijk scherm kan door opnieuw de F11-toets te gebruiken.

Natuur
Reizen